Бургаският сайт Флагман разпространи ексклузивно видео, показващо как испански полицаи водят

...
Бургаският сайт Флагман разпространи ексклузивно видео, показващо как испански полицаи водят
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО показва как застреляха терористите, готвещи втори кървав атентат в Испания

Бургаският уебсайт " Флагман " популяризира извънредно видео, показващо по какъв начин испански служители на реда водят престрелка с терористите и убиват един от тях. Кадрите са направени от наш съотечественик, живеещ в Испания. Снощи в испанския град Камбриус, на 100 км от Барселона, служители на реда гръмнаха 5 джихадисти. Всички те са били опасани с колани, натъпкани с гърмеж и са били готови да избият десетки почтени хора малко след ужаса в Барселона и по този начин да потопят цяла Испания в боязън и смут.

Полицаите обаче са съумели да ги унищожават на място. Видеото демонстрира убийството на единия от тях, който се опитал да избяга. Чуват се тъкмо 12 изстрела. Първите патрони съумяват да го покосят и той пада върху асфалта, само че след това се изправя и се пробва да избяга, въпреки и ранен. Той е гол до кръста и се вижда, че е окичен с експлозиви.



След още няколко точни изстрела джихадистът е премахнат и пратен при девиците, а десетки почтени животи на християни – избавени!

Атентаторите пътували с черно Ауди А3, с което пробили надзорен полицейски пост. При удара нацелили и полицейска кола, като намиращата се в нея полицайка потърпевша - фрактура на крайници и мощен удар в главата. Преди това терористите блъснали още четирима минувачи, един от които е в тежко положение.

При конфликта с патрулката аудито се обърнало на покрив, а пътуващите в него изпълзели и атакували близките с хладно оръжие - ножове, мачетета и брадви. Тогава един от служителите на реда ги разстрелял с автомата си. Пети нападател (този от видеото) се изплъзнал към парка Пи Родо. По пътя си ранил с нож един минувач в лицето, преди да бъде премахнат от локален служител на реда с автомат, заключи " Ла Вангуардия ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР